Waarom in maart naar Amsterdam?

Maart is het moment van het jaar waarop de lente begint te bloeien, waardoor Amsterdam een van de mooiste steden van Nederland is. De zon begint vaker te schijnen, de terrasjes duiken weer op, terwijl er een veelheid aan dingen gebeurt, terwijl de toeristische drukte weer op de skyline van de stad verschijnt.

Als u zich afvraagt wat te doen in Amsterdam in maart,u kiezen voor een paar dagtochten in de omgeving. Natuurlijk u beroemde festivals bijwonen die wereldwijd populaire dranken prijzen.

 

Amsterdam in maart: to do list

#1 bezoek het Nationaal Maritiem Museum

Deze stad is trots op haar wateren en maritieme activiteiten. Daarom moet een bezoek aan het Scheepvaartmuseum in Amsterdam worden toegevoegd aan uw reisto do lijst.

Gelegen in een van de grootste gebouwen uit de Gouden Eeuw in Amsterdam, beschikt het over een uitgebreide maritieme collectie met marinekaarten, schilderijen, navigatiegereedschappen of modelschepen. Een paar historische schepen zijn mooi aangemeerd in de buurt van het museum, die u beklimmen en ontdekken. Onze inside tip is om de replica van het VOC-schip uit 1749 te bezoeken, die je een glimp geeft van hoe belangrijk de Nederlandse marinegeschiedenis is.

 

#2 Boek een privédagtrip van WO2 in Nederland

Om de geschiedenisles van het bezoek aan het Scheepvaartmuseum voort tezetten, u een privédagreis boeken van Amsterdam naar belangrijke WO2-locaties in Nederland.

Je gids rijdt je rond en deelt interessante inzichten over hoe de WW2 in Nederland zich ontvouwde. De eerste stop is Rotterdam, want het beschikt over verschillende WW2 monumenten of gebouwen die erin geslaagd om het bombardement te overleven. Een daarvan is het Witte Huis in Rotterdam.

Daarna zal een stop naar Arnhem, waar de beroemde strijd plaatsvond, je zeker betoveren met zijn landschap en oude flair.

 

#3 Boek een privédagreis naar Delft en Den Haag

Nou, een reis naar Nederland is niet compleet als je niet zowel Delft als Den Haag bezoekt.

Delft is een stad met grachtengordel in Nederland, bekend als de productiebasis voor Delfts aardewerk, handgeschilderd blauw-wit aardewerk. In de oude binnenstad, de middeleeuwse Oude Kerk, u de begraafplaats van de Nederlandse meesterschilder Johannes Vermeer bezoeken.

Een dagtour van Amsterdam naar Delft laat je de plek verkennen waar het Delfts Blauwe Aardewerk is geboren en het huidige Huis van Oranje-Nassau. Vanaf hier brengt uw gids u naar Den Haag, het politieke centrum van Nederland, een oude stad met gedenkwaardige landschappen, zoals het19e-eeuwse gerestaureerde stadhuis.

 

#4 Attend the Coffee Festival in Amsterdam

In maart, overal in Europa, stuit u op koffiefestivals, die u zullen betoveren met de specifieke geur van vers gezette koffie. En natuurlijk is er een Coffee Festival in Amsterdam in maart.

Dit evenement is gewijd aan koffie, thee en chocolade, wordt jaarlijks bijgewoond door een veelheid van koffieliefhebbers en niet alleen. Workshops, koffieproeverijen, een mixologist wedstrijden of latte art live, zijn allemaal activiteiten die u bewonderen en genieten van tijdens dit festival.

 

#5 Wonen het Amsterdam Wine Festival in het voorjaar

Een ander belangrijk culinair evenement in Amsterdam is het Spring Wine Festival. Het maakt niet uit of je een kenner bent of gewoon een amateur die van wijn houdt, je moet dit evenement bezoeken terwijl je in Nederland bent.

Het Amsterdam Winefestival in maart is zo’n evenement dat het publiek de kans biedt om wijnen uit Zuid-Afrika, Argentinië, Nieuw-Zeeland en natuurlijk europese topwijnen te proeven. Ook wordt de algehele sfeer begeleid door live dj’s of bands, waardoor het het perfecte festival is om je lentestemming op gang te brengen.

Boek nu een tour in Amsterdam!

About Author

client-photo-1
admin