Waarom in februari naar Amsterdam?

Sommigen beweren dat de wintermaanden te koud zijn om Amsterdam te bezoeken. Toch geloven we echt dat die exacte maanden je iets bieden wat je niet zult ervaren in de lente of zomer. En we denken aan de zegen van ronddwalen door het oude stadscentrum, stoppen voor een warme drank en zich overgeven aan de authentieke, gastvrije Nederlandse sfeer.

Verschillende festivals en activiteiten zijn beschikbaar om te proberen, waaronder straatfeesten voor de internationale feestdag van Valentijnsdag. Romantiek is in de lucht, dus je zou willen springen op een van de stad Love Boats en cruise de grachten met uw geliefde!

Amsterdam in februari: to do list

#1 Boek een privé Tour op de Amsterdamse Wallen en foodtour

Met dit soort privétour krijg je het beste van twee werelden! Perfect voor koude februaridagen in Amsterdam,het presenteert de verborgen geheimen van de populaire Wallen, terwijl je aan het einde van je reis de kans krijgt om op te warmen en wat Hollandse lekkernijen te proeven.

De tour laat je de beruchte Wallen van Amsterdam verkennen. Maar er zijn ook verschillende toeristische attracties in de buurt, waaronder de Oude Kerk, China Town of de smalste straat van Amsterdam. De lokale gids vertelt je het verhaal van elke waarneming, daarom heb je aan het einde van deze wandeltocht in Amsterdam kennis van zowel de Nederlandse geschiedenis als de Nederlandse eetcultuur.

 

#2 boek een privédagtrip naar de Nederlandse kastelen

Laat ons u een geheim vertellen: een reis naar Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de nabijgelegen Nederlandse Kastelen. Een privétour van Amsterdam naar de Hollandse Kastelen houdt je de hele dag bezig. Je hebt genoeg tijd om Nederlandse kastelen te ontdekken met behulp van een lokale gids.

Je verkent een van de oudste kastelen van Nederland, het Muiderslot, dat in de13e eeuw werd gebouwd. Het heeft een authentieke middeleeuwse flair, want het is nog steeds omgeven door water en met slechts één ingang in de vorm van lift-staat brug. Ook dit bijzondere kasteel maakt deel uit van de UNESCO World Heritage List, dat is een geweldige aanvulling op uw must-see reisplekken wereldwijd.

Daarnaast is ook het Kasteel de Haar opgenomen in de tour. Het is een van de grootste kastelen van Nederland met een prachtig park in de buurt dat de schoonheid ervan versterkt.

 

#3 Wonen het Cacao Chocolate Festival in Amsterdam bij

Als u op zoek bent naar de hemel op aarde, moet u zeker deelnemen aan de beroemde Chocolate festival in Amsterdam. Het wordt jaarlijks georganiseerd in februari. Met aandacht voor duurzaamheid wil dit evenement het proces van het maken van chocolade van boon tot reep presenteren, terwijl internationaal bekende chocolademakers je zullen aanmoedigen om fijne chocolade te proeven.

Uiteraard is er het hele jaar door een permanente cacaotentoonstelling te vinden in het Cacaomuseum in Amsterdam. Hier u chocoladeworkshops, proeverijen of interactieve lezingen bijwonen, afhankelijk van hun maandelijkse programma.

 

#4 Bezoek Madame Tussauds in Amsterdam

Een bezoek aan Amsterdam zal je veel opwinding geven, want je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet doen in deze stad. Met een veelheid aan toeristische attracties in de hele stad, u altijd overwegen een bezoek aan Madame Tussauds in Amsterdam.

Madame Tussauds is een wassenbeeldenmuseum met levensechte voorstellingen van beroemde internationale mensen of historische personages. Het is een surrealistische ervaring die je de hele wereld rond brengt vanaf één plek. Dus, een groot ding om te doen in Amsterdam in februari misschien een bezoek aan dit museum, vooral als je nooit bezocht Madame Tussauds tot nu toe.

 

#5 Wonen het Improvisatie Theater Festival in Amsterdam bij

IMPRO Fest is het go-to evenement in februari als je wilt lachen en genieten van het gezelschap van interessante mensen. Je krijgt de kans om een breed scala aan geïmproviseerd eerwerk te bewonderen dat is ontworpen op de plek die varieert van drama tot hilarische komedie.

Als je nieuwsgierig genoeg bent, kun je altijd deelnemen aan de IMPRO workshops in Amsterdam. Deze zijn beschikbaar tijdens het festival en uitgevoerd door internationale acteurs.

Boek nu een tour in Amsterdam!

About Author

client-photo-1
admin