2 hours
DURATION
ALL
AGE
Rotterdam
LOCATION

Begin deze Tour in het nieuwe centraal station van Rotterdam, ontmoet je gids onder de Meeting Cloud voor het centraal station van Rotterdam. Hier zal je gids je vertellen over de geschiedenis van Rotterdam en loop je langs de Groothandelsgebouw naast het centraal station van de stad. Voltooid in 1953 het is een van de eerste grote gebouwen gebouwd na de bombardementen van Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog.

Loop vervolgens naar de beroemde wijk Kruiskade, een groot multicultureel gebied met winkels van over de hele wereld en in deze zijn is ook de Rotterdamse stad China.

Bekijk vele verborgen architectuur en monumenten die alleen de meeste locals kennen en lopen naar het stadhuis van Rotterdam. Een van de weinige gebouwen die de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog overleefden. In dit gebied is ook de eerste voedselproeverij.

Loop vervolgens naar de markthal en Cube houses gebied. De markthal is net geopend in 2014 en is een van de mooiste bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft. Hier vindt u ook de beroemde kubuswoningen. In de markthal zal de laatste twee Nederlandse Food Tasting zijn.

Je proeft vier verschillende Hollandse gerechten, je kiezen uit de kroket, stroopwafel, frietjes, haring en kibbeling.

De tour eindigt in de nieuwe markthal, hier heb je de mogelijkheid om te gaan zitten en de laatste proeverijen te hebben. Voel je vrij om je gids zoveel vragen te stellen als je wilt!

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 uur durende wandeltocht met een lokale gids
  • Vier Nederlandse specialiteiten
  • Een drankje (soda of water)

Ontmoet voor het centraal station van Rotterdam onder de “Meeting Cloud”. Wij opereren dagelijks u uw eigen vertrektijd kiezen tussen 12:00 – 17:00. Met uw reserveringsbevestiging ontvangt u foto’s van het ontmoetingspunt zodat u het gemakkelijk vinden!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review