Doe mee aan deze privéwandeltocht van 2 uur en leer alles wat je moet weten over de Jordaan-wijk. Deze unieke ervaring geeft je de kans om het gebied te zien door de ogen van een local.

De Jordaan staat bekend als een van de hotspots van Amsterdam waar je veel van zijn prachtige en historische bezienswaardigheden verkennen. Maak kennis met de oorsprong van het gebied en hoe ze dateren uit de 17e eeuw, waar het werd gebouwd voor werknemers en immigranten die naar Amsterdam kwamen.

Met deze tour lopen we langs de vele verborgen binnenplaatsen en alle prachtige bezienswaardigheden in de omgeving zoals de Noordermarkt, Westertoren, Anne Frank Huis en Westerstraat. Je privégids vertelt je veel verhalen en anekdotes over de rijke geschiedenis en cultuur van deze prachtige stadswijk. Ontdek en leer alles over de beroemdste plaatsen van de Jordaan, maar ook over de onbekende plaatsen die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

Ontmoet je gids voor het Anne Frank-standbeeld aan de zuidkant van de Westerkerk. Wij opereren dagelijks en u uw eigen vertrektijd kiezen tussen 10:00 – 17:00 uur. Met uw reserveringsbevestiging ontvangt u foto’s van het ontmoetingspunt zodat u het gemakkelijk vinden!

  • Verken de verborgen binnenplaatsen van de wijk
  • Leer alles wat je moet weten over de beroemdste plekken van de Jordaan
  • Geniet van de rijke cultuur en geschiedenis van de wijk

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review