Doe mee aan deze 2 uur durende wandeltocht en ervaar De Jordaan District en de geschiedenis van Amsterdam. Een unieke ervaring die u de kans geeft om het gebied te zien door de ogen van een local. Loop langs de binnenplaatsen op de Palmgracht, de Lauriergracht en naar het einde van de wereld waar de Brouwersgracht verandert in de Lijnbaansgracht. Je loopt langs de vele verborgen binnenplaatsen en andere bijzondere plekken in De Jordaan.

Bekijk alle historische bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft, waaronder plaatsen die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking. Maak kennis met Amsterdam dan alleen de Wallen en de coffeeshops. Kom meer te weten over hoe de stad in de 16e, 17e en 18e eeuw een belangrijke rol speelde in het internationale bankwezen, handel, kunst en architectuur. Je ziet de historische bezienswaardigheden samen met de cultuur in de stad. In deze tour leer je interessante historische feiten over de beroemdste plaatsen, maar ook over onbekende plaatsen die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking.

  • Geniet van de rijke cultuur van Amsterdam
  • Beleef de Jordaan wijk en de geschiedenis van Amsterdam
  • Bekijk het gebied door de ogen van een lokale

Ontmoet je gids voor het Anne Frank-standbeeld aan de zuidkant van de Westerkerk. Wij opereren dagelijks en u uw eigen vertrektijd kiezen tussen 10:00 – 17:00 uur. Met uw reserveringsbevestiging ontvangt u foto’s van het ontmoetingspunt zodat u het gemakkelijk vinden!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review