Amsterdam is de perfecte fietsstad en er is geen betere manier om het te ontdekken dan tijdens deze 2 uur durende fietstocht. De beste manier om deze stad te zien en te ervaren is als de lokale bevolking: op hun fietsen. Ontmoet je gids in de fietsenwinkel en ze zullen je voorzien van een stadsfiets die comfortabel voor je is.

Tijdens de tour is er tijd voor een aantal haltes op interessante plaatsen waar je persoonlijke gids je vertelt over de geschiedenis en architectuur van deze locaties. Je ontdekt enkele van de belangrijkste sites en leert alles over de rijke geschiedenis van Amsterdam. Je bezoekt de beroemde grachten, de Protestantse Westerkerk en het Anne Frank Huis aan de Prinsengracht. Fiets dan door de verschillende wijken van Amsterdam, zoals de Jordaan, waar je rembrandts huis en het Rijksmuseum passeert, met zijn rijke collectie Nederlandse kunst en geschiedenis. Vervolgens ontdekt en fietst u door het Museumplein en het Vondelpark voordat u terugkeert naar het startpunt.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

-Rijd op een aangepaste fiets door Amsterdam

-Ontdek enkele van de belangrijkste sites en leer alles over de rijke geschiedenis van Amsterdam

-Fiets door de verschillende wijken van Amsterdam

Ontmoet je gids in de Star Bikes Rental die naast het Amsterdam Centraal Station ligt (starbikes Rental, De Ruijterkade 143, 1011 AC Amsterdam). Wij opereren dagelijks en u uw eigen vertrektijd kiezen tussen 10:00 – 16:00. Met uw reserveringsbevestiging ontvangt u foto’s van het ontmoetingspunt zodat u het gemakkelijk vinden!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review