10 hours
DURATION
ALL
AGE
Brussels
LOCATION

Doe mee aan deze dagtrip naar Brussel met een privégids. Verken de hoofdstad van België en ontdek waarom Brussel een van de belangrijkste steden van Europa is. Bekijk de indrukwekkende architectuur van Brussel en leer meer over de geschiedenis. Krijg persoonlijke service van een privégids die je rondleidt.

Deze privédagtour begint bij uw hotel of een andere gewenste locatie waar uw privégids en chauffeur u zullen ophalen. Voordat u aankomt in de hoofdstad van Europa, brengt uw privégids u in een rit van 3 uur van Amsterdam naar Brussel. Zo krijgt u de kans om zowel het Nederlandse als het Belgische platteland te bewonderen.

  • Verken Brussel met een privégids
  • Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden in Brussel, te beginnen met het stadscentrum, het Grand Palace, de Manneken, het Plein de la Bourse en het Atomium.
  • Leer meer over de interessante geschiedenis van deze prachtige stad.
  • Privétour dus alles is flexibel en aanpasbaar.

Bij aankomst in Brussel brengt uw privégids u eerst naar het historische stadscentrum. Hier ziet u vele bezienswaardigheden zoals het Grand Palace, Manneken Pis en place de la Bourse Square. Leer meer over de interessante geschiedenis van de stad en de belangrijke rol van Brussel in de Europese politiek. Ontdek de indrukwekkende architectuur die Brussel beroemd maakte. Na je begeleide wandeling heb je de mogelijkheid om een pauze te nemen en iets te eten.

Vanuit het stadscentrum rijdt je privégids je naar het Jubilee Park, waar je de beroemde Triomfboogbezoeken. In de buurt is Brussel meest bekende gezicht genaamd het Atomium, heb je ook de mogelijkheid om naar binnen te gaan. Aan het einde van de dag brengt uw gids u terug naar het hotel.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

Wat is inbegrepen?

  • 10-uur durende privé dagtocht
  • persoonlijke chauffeur
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Professionele Engelssprekende gids

Voor deze Tour bieden we twee variaties, afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt boeken.

1-4 personen boeking Als u voor 1 tot 4 personen reserveert, zullen we rondreizen met een sedan.

5-8 personen boeking
Vanaf 5-8 personen reizen we echter met een minibusje.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review