10 hours
DURATION
ALL
AGE
Bruges, Amsterdam
LOCATION

Doe mee aan deze volledige dagtrip naar brugge met een privégids. Ontdek waarom het historische centrum van Brugge is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Bezoek het historische stadscentrum, leer meer over de wereldberoemde bieren van België en Bekijk de historische huizen die dateren uit de Middeleeuwen.

De privédagtour begint bij uw hotel of een andere gewenste locatie waar uw privégids en chauffeur u zullen ophalen. Voordat je aankomt in de hoofdstad van chocolade, neemt je privégids je mee op 3 uur rijden van Amsterdam naar Brugge. Zo krijgt u de kans om zowel het Nederlandse als het Belgische platteland te bewonderen.

En als je eenmaal in Brugge bent, krijg je de kans om te ontdekken waarom het historische centrum een werelderfgoedlocatie is genoemd. Je privégids vertelt je alles wat je moet weten over de wereldberoemde bieren van België en de historische huizen die dateren uit de middeleeuwen.

  • Verken Brugge met een privégids.
  • Doe mee aan een boottocht van 1 uur die bij de tour is inbegrepen.
  • Krijg de mogelijkheid om Belgische chocolade, bier, frietjes en wafels te proeven.
  • Gepersonaliseerde informatie over de geschiedenis van Brugge verstrekt door uw privégids.
  • Privétour, zodat alles flexibel en aanpasbaar is

Enkele van de bezienswaardigheden die we met deze tour zijn de Sint Salvator’s Cathedral, Kerk van Onze Lieve Vrouw, Het Burgplein en Saint Basil. Terwijl u in het centrum van Brugge bent, zal uw gids u het beroemde Belfort van Brugge presenteren. Het is een middeleeuwse klokkentoren met een trap van 366 treden die gratis toegankelijk is voor haar bezoekers. Vanaf hier u een mooi uitzicht op Brugge krijgen. Achter de toren vindt u de markt van Brugge, waar u winkelen voor een aantal leuke souvenirs. Vanaf daar neemt je gids je mee naar het charmante gebied rond het Dyver-kanaal. Hier vindt u de smalle straatjes van Brugge die zich rond de Stoofstraat bevinden.

Na de tour door Brugge neemt je gids je mee op een boottocht van 1 uur door de stad, dit is inbegrepen bij de tour. Na uw boottocht is het mogelijk om enkele Belgische wafels, chocolade, frietjes en bier te proeven. Dit zijn allemaal Belgische specialiteiten die je moet proberen!

Je krijgt altijd de mogelijkheid om wat vrije tijd te krijgen om de stad Brugge zelf te verkennen. Aangezien het een eigen tour is is alles zeer flexibel. De tour kan worden aangepast aan uw voorkeuren. Haal het beste uit de vrije tijd in Brugge: Verken de grachten, speciaalzaken en probeer alle soorten lokale specialiteiten die je nergens anders in de wereld zult vinden.

Na de rondleiding rijdt de gids u terug naar uw hotel of naar een andere gewenste locatie.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

Voor deze Tour bieden we twee variaties, afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt boeken.

1-4 personen boeking Als u voor 1 tot 4 personen reserveert, zullen we rondreizen met een sedan.

5-8 personen boeking
Vanaf 5-8 personen reizen we echter met een minibusje.

Wat is inbegrepen?

  • 10-uur durende privé dagtocht
  • boottocht van 1 uur
  • persoonlijke chauffeur
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Professionele Engelssprekende gids

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review