10 hours
DURATION
ALL
AGE
Antwerpen
LOCATION

Doe mee aan deze volledige dagtrip van Amsterdam naar Antwerpen met een privégids. Ontdek waarom Antwerpen wordt gezien als een van de beste culturele steden van Europa. Bezoek het historische stadscentrum, leer meer over de geschiedenis van Antwerpen en verken de diamantwijk.

Begin deze tour vanuit je hotel waar je privégids je ophaalt. U ontvangt persoonlijke service van een professionele lokale gids die u rondleidt. Bij het rijden naar Antwerpen heb je de kans om zowel het Nederlandse als het Belgische platteland te bewonderen. Na een rit van 2,5 uur komt u aan in de Europese hoofdstad voor diamanten en chocolade.

Je gids brengt je eerst naar het historische stadscentrum waar hij je zal vertellen over de geschiedenis van deze indrukwekkende stad. Ontdek het Marktplein en het stadhuis, waar u veel van de huizen uit de Gouden Eeuw zien. Hier u ook een bezoek brengen aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met een van ‘s werelds beroemdste schilderijen, de Verhoging van het Kruis, die is geschilderd door de Rubens. Je gids vertelt je meer over de getalenteerde schilder Rubens en de kunst in deze kathedraal.

  • Verken Antwerpen met een privégids.
  • Geniet van een mooie rit door het Nederlandse en Belgische platteland.
  • Bezoek antwerpen zijn historische en moderne hoogtepunten; een unieke kans om de UNESCO Werelderfgoedmonumenten in het historische centrum van Antwerpen te verkennen.
  • Privétour, zodat alles flexibel en aanpasbaar is

Na een bezoek aan het historische stadscentrum laat je gids je de moderne architectuur van de stad zien. Antwerpen is geen stad die alleen trots is op zijn historische bezienswaardigheden. De nieuwere en moderne architectonische benaderingen, samen met verschillende up-to-date culturele tendensen, maken deze stad een gevarieerde en veelzijdige plek om te zijn. Je gids neemt je mee naar het nieuwe Paleis van Justitie,het Museum aan de Stroom en het nieuwe Havenhuis. Het is ook mogelijk om wat vrije tijd aan te vragen om een pauze te nemen of te gaan winkelen.

Na de tour brengt je privégids je terug naar je hotel. Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

Wat is inbegrepen?

  • 10-uur durende privé dagtocht
  • persoonlijke chauffeur
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Professionele Engelssprekende gids

Voor deze Tour bieden we twee variaties, afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt boeken.

1-4 personen boeking Als u voor 1 tot 4 personen reserveert, zullen we rondreizen met een sedan.

5-8 personen boeking
Vanaf 5-8 personen reizen we echter met een minibusje.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review