9-10 hours
DURATION
ALL
AGE
Amsterdam, Kinderdijk, Rotterdam, The Hague (Den Haag)
LOCATION

Verken een andere kant van Nederland met deze privéreis van 9 uur naar Kinderdijk, Rotterdam en Den Haag. Bezoek het UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk, Bekijk de molens en het Nederlandse platteland. Rijd dan naar de tweede stad van Nederland genaamd Rotterdam waar je de moderne architectuur verkent. Na Rotterdam brengt je gids je het politieke centrum van Nederland: Den Haag.

Start deze Tour vanuit uw hotel of een andere gewenste locatie waar uw persoonlijke gids en chauffeur u zullen ophalen. Vanaf hier rijden naar het platteland van Nederland en verken het UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk, een must see bij een bezoek aan Nederland. Bekijk de prachtige molens, dijken en het platteland en leer over de indrukwekkende manier waarop de Nederlanders omgaan met water. Ga naar een Nederlandse windmolen en verken het Nederlandse platteland met je gids. Je krijgt ook de mogelijkheid om wat vrije tijd te hebben om rond te lopen.

 • Ontdek de Nederlandse landzijde en windmolens bij Kinderdijk.
 • Bezoek Rotterdam en verken de moderne architectuur van de stad
 • Ontdek de stad Den Haag, het politieke centrum van Nederland.
 • Ontvang persoonlijke service door een professionele gids.
 • Ga naar binnen in een Nederlandse windmolen (ingang inbegrepen)

De volgende stop is bij de tweede stad van Nederland genaamd Rotterdam. Rotterdam is een super moderne stad vol met moderne architectuur en verborgen juweeltjes. Hier ontdek je de vele bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft, zoals de nieuwe markthal, de beroemde kubuswoningen, de Erasmus brug en het stadhuis van Rotterdam. Leer meer over de geschiedenis van de stad en de moderne architectuur. Bij de Nieuwe Markthal kun je een pauze nemen om iets te eten en te drinken. Het is ook mogelijk om wat vrije tijd aan te vragen om een pauze te nemen of te gaan winkelen.

Vanaf hier brengt je gids je naar Den Haag,de laatste halte van deze tour. Den Haag is het politieke centrum van Nederland, verken vele bezienswaardigheden zoals de Parlementsgebouwen, Paleis Noordeinde, Binnenhof en het stadhuis. Kom meer te weten over de politieke situatie in Nederland. Je gids geeft je een rondleiding door Den Haag, waar hij je zal vertellen over alle bezienswaardigheden en geschiedenis van deze prachtige stad.

Na Den Haag rijdt uw gids u terug naar uw hotel of naar een andere gewenste locatie.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

 

Wat is inbegrepen?

 • 9-uur durende privé dagtocht
 • persoonlijke chauffeur
 • boottocht van 1 uur op Kinderdijk
 • privéwandeltocht van 1 uur door Rotterdam
 • privéwandeltocht van 1 uur door Den Haag
 • Hotel pick-up en drop-off
 • Professionele Engelssprekende gids

Voor deze Tour bieden we twee variaties, afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt boeken.

1-4 personen boeking Als u voor 1 tot 4 personen reserveert, zullen we rondreizen met een sedan.

5-8 personen boeking
Vanaf 5-8 personen reizen we echter met een minibusje.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review