8-9 hours
DURATION
ALL
AGE
Delft, Rotterdam
LOCATION

Doe mee aan deze dagtour naar Delft en Rotterdam met een privégids en chauffeur. Bezoek de beroemde stad Delft die de thuisbasis is van het Blauwe Aardewerk en een van de oudste steden van Nederland is. Daarna bezoekt u Rotterdam, een van de modernste steden van Nederland.

Start deze Tour vanuit uw hotel of een andere gewenste locatie waar uw persoonlijke gids en chauffeur u zullen ophalen. Vanaf hier rijdt u naar de beroemde stad Delft, waar het Delfts blauwe aardewerk en het huidige huis van Oranje-Nassau te vinden zijn. In het verleden speelde Delft een zeer invloedrijke rol in de Nederlandse Gouden eeuw en is een van de oudste steden van Nederland. Je gids zal je rondlopen en je een privérondleiding door Delft geven, hij zal je rondleiden en je alle informatie over de vele bezienswaardigheden vertellen.

  • Bezoek Rotterdam en verken de moderne architectuur van de stad
  • Ontdek Delft en zie alles wat de stad te bieden heeft.
  • Bezoek het indrukwekkende Museum van Royal Delft.
  • Leer interessante feiten van je professionele gids.

Na Delft rijdt je gids je naar Rotterdam. Rotterdam is de modernste stad van Nederland. Ontdek wat er gebeurde in de Tweede Wereldoorlog en waarom Rotterdam zo’n moderne stad is. Bekijk alle mooie bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft, zoals de nieuwe markthal, de beroemde kubuswoningen, de Erasmus brug en het stadhuis van Rotterdam. Met deze Tour bent u ook in staat om in een van de kubuswoningen te gaan. In de markthal heb je de mogelijkheid om een pauze te nemen om iets te drinken en te eten. Na uw bezoek aan Rotterdam brengt de gids u terug naar uw hotel.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 9-uur durende privé dagtocht
  • persoonlijke chauffeur/gids
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Professionele Engelssprekende gids

1-4 personen boeken Als u boekt voor 1 tot 4 personen, zullen we reizen rond in een ruime sedan.

5-8 personen boeking
Echter, van 5-8 personen, zullen we reizen rond in een ruime mini-busje.

9+ personen boeken Neem contact met ons op voor een offerte en meer informatie.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review