8 hours
DURATION
ALL
AGE
Amsterdam
LOCATION

Doe mee aan deze dagtour naar Delft en Den Haag met een privégids. Word opgehaald bij uw hotel en krijg persoonlijke service door een professionele gids die u rondrijdt. Bezoek de beroemde stad Delft met het Delfts Blauwe aardewerk en het huidige huis van Oranje-Nassau.

In het verleden speelde Delft een zeer invloedrijke rol in de Nederlandse Gouden eeuw en is een van de oudste steden van Nederland. Je gids zal je rondlopen en je een privérondleiding door Delft geven, hij zal je rondleiden en je alle informatie over de vele bezienswaardigheden vertellen.

  • Ontdek Delft en zie alles wat de stad te bieden heeft.
  • Ontdek de stad Den Haag, het politieke centrum van Nederland.
  • Bezoek het Binnenhof en de Ridderzaal.
  • Leer interessante feiten van je professionele gids.

Ga dan naar Den Haag, het politieke centrum van Nederland. De stad Delft ligt tussen Rotterdam en Den Haag, het is een oude stad met prachtige en gedenkwaardige bezienswaardigheden, zoals het 19e-eeuwse gerestaureerde stadhuis en de nieuwe kerk, waar Willem van Oranje, een van de beroemdste historische figuren van Nederland, begraven ligt. Ga dan naar Den Haag, waar u de bekende gebouwen ‘ Binnenhof en Ridderzaal ‘ (Binnenhof & zaal van de ridders) zult ontdekken. Ga dan naar het oude stadhuis en het Paleis Noordeinde. Na de Tour rijdt de gids u terug naar uw hotel.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

Insluitsels

  • Privévervoer
  • Een voertuig met airconditioning
  • Een privégids
  • Hotel pick-up en drop-off

1-4 personen boeken Als u boekt voor 1 tot 4 personen, zullen we reizen rond in een ruime sedan.

5-8 personen boeking
Echter, van 5-8 personen, zullen we reizen rond in een ruime mini-busje.

9+ personen boeken Neem contact met ons op voor een offerte en meer informatie.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review