7-8 hours
DURATION
ALL
AGE
Giethoorn
LOCATION

Doe mee aan deze dagtour van Amsterdam naar Giethoorn met een privégids. Verken het Venetië van Nederland genaamd Giethoorn, een must-see tijdens een bezoek aan Nederland. Laat je ophalen bij je hotel en ontvang persoonlijke service door een professionele gids die je naar Giethoorn brengt. In Giethoorn u deelnemen aan een boottocht van 1 uur en een wandeltocht door uw privégids.

Start deze Tour vanuit uw hotel of een andere gewenste locatie waar uw persoonlijke gids en chauffeur u zullen ophalen. Vanaf hier rijdt u naar het pittoreske stadje Giethoorn. Hier geeft je gids je een privéwandeltocht door Giethoorn waar hij je alle bezienswaardigheden laat zien. Verken het prachtige Nederlandse platteland, vele waterwegen en kleine boerderijen. Na je privéwandeling krijgt de gids je een boottocht van 1 uur door Giethoorn,op deze manier kun je het dorp echt verkennen, want de enige manier om het centrum te verkennen is per boot. Uw gids zal u alles vertellen wat u moet weten over Giethoorn.

  • Ontdek het Venetië van Nederland genaamd Giethoorn.
  • Geniet van een mooie rit door het Nederlandse platteland.
  • Doe mee aan een boottocht van 1 uur (inclusief toegang).
  • Privétour, zodat alles flexibel en aanpasbaar is

Na je boottocht heb je de mogelijkheid om wat vrije tijd te hebben om het dorp zelf te verkennen, wat Foto’s te maken en de vele kleine winkeltjes te bezoeken. Omdat het een privétour is, is de gids zeer flexibel en zal de Tour naar uw behoeften aanpassen. Na het bezoek van Giethoorn brengt de gids u terug naar uw hotel in Amsterdam.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

 

 

 

Voor deze Tour bieden we twee variaties, afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt boeken.

1-4 personen boeking Als u voor 1 tot 4 personen reserveert, zullen we rondreizen met een sedan.

5-8 personen boeking
Vanaf 5-8 personen reizen we echter met een minibusje.

Wat is inbegrepen?

  • 7-uur durende tour met een privégids en chauffeur
  • boottocht van 1 uur bij Giethoorn
  • 1 uur privéwandeltocht door Giethoorn
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Professionele Engelssprekende gids

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review