8-9 hours
DURATION
ALL
AGE
Amsterdam, Volendam
LOCATION

Verken het Nederlandse platteland en de windmolens met deze privédagtrip naar de Zaanse Schans, Volendam en Marken. Start deze Tour vanuit uw hotel of een andere gewenste locatie waar uw privégids u zal ophalen. Vanaf daar rijd je naar het platteland van Nederland en verken je de Zaanse Schans, een must see tijdens een bezoek aan Nederland. Op de Zaanse Schans zijn meer dan 600 actieve windmolens die nog steeds gebruikt worden door deze dag, dit is de enige plek in Nederland met zo veel actieve windmolens. Verken deze prachtige windmolens en Zie ook de originele houten huizen, schuren en winkels. Je gids neemt je mee naar een van deze windmolens, entree inbegrepen bij de tour. Je krijgt ook de mogelijkheid om een kaasfabriek en stroopwafelfabriek te bezoeken. Hier u zien hoe de Nederlandse kaas en wafels worden gemaakt.

 • Verken de Nederlandse windmolens, het platteland en de dorpen met een privégids.
 • Ga naar binnen verschillende windmolens bij de Zaanse Schans (entree inbegrepen).
 • Bezoek een traditionele kaasboerderij en stroopwafelfabriek.
 • Zie hoe houten klompen worden gemaakt in een klompenfabriek.
 • Gepersonaliseerde informatie over de geschiedenis van de Zaanse Schans Windmolens verstrekt door uw privégids.
 • Privétour dus alles is flexibel en aanpasbaar.

De volgende stop is het bekendste vissersdorp van Nederland, Volendam. Hier verken je de oude haven vol met middeleeuwse schepen. Volendam is erg populair vanwege de traditionele groene houten huizen, die lijken te zijn genomen uit een Nederlandse ansichtkaart. Hier neemt je gids je mee door het hele dorp, waar je de Doolhof- en Oude Kom-wijken ontdekken die opvallen als de meest authentieke afbeelding van een traditioneel Nederlands vissersdorp. Na de rondleiding neemt je gids je mee naar een van de schoenmaker die met hout werkt. Hier u genieten van de eerste hand ervaring van het kijken naar een schoenmaker klompen te maken.

De laatste stop van de tour is Marken, een ander traditioneel Nederlands vissersdorp. Marken. Dit dorp is populair om zijn karakteristieke steltenhuizen. Marken is ook de thuisbasis van een prachtige 19e-eeuwse vuurtoren en Nederlands populairste Sitje Boes cadeauwinkel die voorheen eigendom was van en wordt gerund door ‘De Ongekroonde Koningin van Marken’. Na Marken brengt uw gids u terug naar het hotel.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

 

 

 

Wat is inbegrepen?

 • 9-uur durende privé dagtocht
 • persoonlijke chauffeur
 • Hotel pick-up en drop-off
 • Professionele Engelssprekende gids
 • Toegang tot windmolens

Voor deze Tour bieden we twee variaties, afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt boeken.

1-4 personen boeking Als u voor 1 tot 4 personen reserveert, zullen we rondreizen met een sedan.

5-8 personen boeking
Vanaf 5-8 personen reizen we echter met een minibusje.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review