Doe mee aan deze 2 uur durende wandeltocht door Amsterdam en leer alles over Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ontmoet je gids op het Waterlooplein en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden over Anne Frank en andere joden tijdens de Tweede Wereldoorlog, waaronder de Joodse wijk, de Portugese synagoge en het hoofdkwartier van de Joodse Raad. Ontdek historische monumenten en gebouwen die nog steeds worden gekenmerkt door sporen van oorlog. Leer meer over het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog en de strijd die mensen hebben doorstaan, zoals de februaristaking en de hongerwinter.

Ontdek de vele schuilplaatsen in de stad waar families zoals de Franken werden gedwongen te vluchten. Krijg een idee van hoe het leven in Nederland was tijdens de nazi-bezetting in de vroege jaren 1940. Luister naar het verhaal van Anne Frank, haar familie en wat ze in deze donkere periode moesten doorstaan. leer over haar dagboek, hoe het werd gepubliceerd door haar vader na de oorlog en hoe het werd een van de best verkopende boeken aller tijden.

-Bezoek enkele van de meest historische bezienswaardigheden van Amsterdam

-Luister naar het ongelooflijke verhaal van Anne Frank en haar dagboek

-Leer over het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog en de strijd die mensen doorstaan

Ontmoet voor de Portugese synagoge aan de nieuwe Amstelstraat 1. Wij opereren dagelijks en u uw eigen vertrektijd kiezen tussen 10:00 – 16:00. Met uw reserveringsbevestiging ontvangt u foto’s van het ontmoetingspunt zodat u het gemakkelijk vinden!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review