1.5 hours
DURATION
18+
AGE
Amsterdam
LOCATION

Doe mee met deze 1,5-uur durende privétour door Amsterdam Red Light district! Loop door de smalle straatjes en Bekijk alle bezienswaardigheden die de Rosse wijk te bieden heeft! Leer meer over de geschiedenis en de huidige situatie van de wallen en verken de smalle straatjes van Amsterdam met je privégids.

Ontmoet je gids voor het centraal station van Amsterdam bij het tram B-bord. Vanaf hier loopt u naar de “wallen”. Het eerste deel van de Tour leidt door een oude zeemans wijk genaamd de Zeedijk straat en de beroemde Chinatown van Amsterdam. Dit deel van de wallen was vroeger een no-go gebied, maar is volledig veranderd in een veilig en vriendelijk deel van de stad. In dit gebied ziet u bezienswaardigheden zoals de boeddhistische tempel van Amsterdam, pub the Ape en de Waag.

Loop vervolgens naar de oude kerk, het oudste gebouw in Amsterdam, hier zijn we in het centrum van de wallen. In dit gebied zul je veel dingen zien zoals de smalste straat van Amsterdam, de eerste coffeeshop, een indoor prostituee straat en vele smartshops. Loop door de beroemde prostituee straten met de rode lichten en leer over de geschiedenis en de huidige situatie van de wallen. Leer waarom prostitutie is gelegaliseerd en hoe de naam “coffeeshop” werd gecreëerd.

Loop vervolgens naar de dam waar de Tour zal eindigen. Wanneer u naar dit gebied loopt, zult u enkele van de laatste bezienswaardigheden van de Tour zien, zoals de Condomerie, het Koninklijk Paleis en de dam.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

Tijdens deze Tour, de belangrijkste hotspot die we zullen bezoeken zijn:

  • China Stad
  • Schreiers Toren
  • Boeddhistische tempel
  • Oude kerk
  • Eerste koffieshop in de wereld
  • Prostitutie informatiecentrum
  • De Condomerie

Ontmoet voor het centraal station van Amsterdam bij het tram B-bord. Wij opereren dagelijks en u uw eigen vertrektijd kiezen tussen 12:00 – 21:00. Met uw reserveringsbevestiging ontvangt u foto’s van het ontmoetingspunt zodat u het gemakkelijk vinden!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review