Sluit je aan bij deze privétour van 2 uur en maak kennis met de duistere kant van Amsterdam. Kom meer te weten over de Nederlandse maffia, drugshandel en mensenhandel. Hoe de politie probeert dit te bestrijden en een kant van Amsterdam te leren kennen die niet veel mensen kennen.

Begin van deze Tour vanaf Amsterdam Centraal station, waar je je privégids ontmoet. Van hieruit gaat u naar het China Town Area, waar uw gids u zal vertellen over de Amsterdamse heroïne epidemie en de Chinese maffia in de jaren zeventig. Vanaf hier loopt u naar het wallen gebied waar u de vele smalle straatjes zult verkennen en waar u meer te weten komt over de mensenhandel en prostitutie van Amsterdam. Loop langs de eerste coffeeshop van Amsterdam en Leer waarom marihuana werd bezit en dat er nog steeds veel criminaliteit en geweld betrokken zijn bij de productie van marihuana. Je gids zal je ook vertellen over de huidige situatie in Nederland en waarom sommige mensen Nederland een narcos-staat noemen. Hoe de Marokkaanse maffia in Amsterdam en Rotterdam zeer machtig is en een groot deel van de internationale drugshandel van Europa onder controle heeft. Wat de politie doet om de criminaliteits-en maffiaorganisaties te bestrijden.

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

Ontmoet voor het centraal station van Amsterdam bij het “tram B-bord”. Wij opereren dagelijks u uw eigen vertrektijd kiezen tussen 12:00 – 21:00. Met uw reserveringsbevestiging ontvangt u foto’s van het ontmoetingspunt zodat u het gemakkelijk vinden!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review