2 hours
DURATION
16+
AGE
Amsterdam
LOCATION

Sluit je aan bij deze Private Amsterdam Coffee Shop Tour en leer meer over de cannabis cultuur, de geschiedenis, de wallen en bezoek een koffieshop (optioneel)!

Ontdek waarom cannabis wordt verkocht in een koffiebar en over het tolerantie beleid op het gebied van softdrugs in Nederland. Je krijgt ook de mogelijkheid om een koffieshop te bezoeken, waar je zou kunnen roken als je dat zou willen.

Verken de koffie winkel cultuur van Amsterdam tijdens deze 2 uur durende wandeling. Ontmoet je gids voor het Amsterdam Centraal station. Wandel door de wallen waar u de eerste coffeeshop ter wereld vinden. Leer alles over de koffieshop cultuur en het beleid, de ietwat rare Nederlandse wet op drugs en hoe de naam “coffeeshop” werd gecreëerd. We lopen door het kleinste steegje van Amsterdam en bezoeken een Smartshop. Dan bezoeken we ‘s werelds grootste coffeeshop Prix d’Ami, waar je gids je laat zien hoe je een joint gaat rollen! Op deze locatie u een gewricht roken, als u wilt en kijken naar televisie met 3D-bril.

Dus met deze tour krijg je diepgaande kennis dat alleen lokale Amsterdamse mensen weten over de Coffee Shop cultuur in Amsterdam en er een echte smaak van krijgen!

Alles is zeer flexibel. Als u de Tour wilt aanpassen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: Bookings@triggertours.com

Ontmoet voor het centraal station van Amsterdam bij tram B Sign. Wij opereren dagelijks en u uw eigen vertrektijd kiezen tussen 12:00 – 20:00. Met uw reserveringsbevestiging ontvangt u foto’s van het ontmoetingspunt, zodat u het gemakkelijker vinden!

Tijdens deze Tour zijn de belangrijkste hotspots die we zullen bezoeken:

  • Amsterdam Red Light district
  • China Stad
  • Bulldog coffeeshops
  • Grootste coffeeshop van Amsterdam
  • Eerste coffeeshop van Amsterdam
  • Smalste straat van Amsterdam
  • Slimme winkels

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review