Wij bieden nog steeds tours aan! Wij volgen alle veiligheidsmaatregelen en er zijn gratis mondkapjes beschikbaar voor elke tour. Neem voor meer informatie contact met ons op.

7-daags pakket van Nederland

Laat ons uw vakantie verzorgen met dit 7-daagse pakket van Nederland. Met dit pakket ontwerpen we een gepersonaliseerde route voor u. Dit arrangement is inclusief vervoer van/naar de luchthaven, rondleidingen, musea, toegangsprijzen en een privégids/chauffeur. Met vele jaren ervaring in de reisbranche kunnen we elk type Tour organiseren. Neem contact met ons op met uw interesse en behoeften en wij kunnen u een gedetailleerd reisplan geven.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons

Groepspakket

Laat ons uw dag verzorgen met dit groepspakket. We kunnen erin slagen om rondleidingen op maat te regelen voor bedrijven, scholen en gezinnen. Het is mogelijk om één of meerdere dagen te boeken. Vervoer kan worden gedaan met de bus en lunch, diner en drankjes kunnen worden opgenomen. We hebben privévoertuigen voor groepen tot 40 personen. Stuur een e-mail naar meer informatie en een gepersonaliseerde route.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons

Een dagpakket

We kunnen een gepersonaliseerde route aanpassen voor uw dag in Amsterdam en Nederland. Binnen Amsterdam stellen we meestal voor om de tochten met de fiets of wandelen te doen, omdat het niet gemakkelijk is om met de bus in het centrum te gaan. Met dit pakket kunnen we vervoer, eten, drinken, musea en cruises.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons

Eendags combinatiepakket (meerdere tours)

Omdat we elk type tour in Nederland aanbieden, hebben we soms mensen die meerdere tours bij ons willen boeken. Wij bieden rondleidingen aan in en buiten Amsterdam. Als u geïnteresseerd bent in het boeken van meerdere tours bij ons, raden we u altijd aan om eerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij u een mooie korting op de totale prijs aanbieden.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons

Special occasion’s pakket

Als je iets te vieren op uw vakantie laat ons zorgen voor uw dag met een aangepaste tour. We maken graag een tour om je speciale gelegenheid te vieren, zoals een verjaardag, vrijgezellenfeest, teambuilding, huwelijksreis, reünie en een jubileum. Wij kunnen alles voor u regelen. Als je inspiratie nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons